(VIDEO) Kristofer Hil: Newsmax, dobro došao u Srbiju

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kristofer Hil čestitao je Newsmax televiziji dolazak u region.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

22.09.2024. 08:00

(VIDEO) Kristofer Hil: Newsmax, dobro došao u Srbiju
Foto: NewsmaxBalkans/Katarina Radulović

Newsmax Balkans, naša televizija i portal, prvi je medijski partner američkog Newsmaxa van granica Amerike i Hil je tim povodom izjavio sledeće:

"Čestitam, mi podržavamo, što više medija, to bolje. Dobro došli u Srbiju", rekao je Hil za Newsmax Balkans.

Podsetimo, direktor programa Zoran Trifunović je na panelu "Newsmax Balkans, novi medij u komšiluku" na Weekend Media Festivalu u Rovinju predstavio programsku šemu i TV lica, najavljujući da će Newsmax Balkans televizija 14. oktobra početi da emituje program.

"Odabir tema, drugačiji pristup temama i kredibilna analiza biće osnova uređivačke politike televizije. Mi vesti nećemo samo čitati, mi ćemo ih analizirati i događaje stavljati u pravi kontekst", rekao je Trifunović i istakao da je glavni slogan "Prave vesti za prave ljude".

Kako je naglašeno, Newsmax Balkans biće prva 4K news televizija u regionu.

Direktor digitalnih platformi Nikola Stojić istakao je na panelu da je cilj da portal Newsmax Balkans, koji je počeo sa radom 16. septembra, bude kredibilan izvor informacija.

"U vremenu kada su dezinformacije i medijska polarizacija ozbiljni izazovi, želimo da postanemo izvor tačnih i proverenih informacija. Želimo da budu zastupljene sve strane kako bi našim čitaocima dali potpuni uvid u sve aspekte neke teme ili događaja", naglasio je Stojić.

Program televizije Newsmax Balkans biće moguće gledati i putem live streama na portalu. 

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)