AMSS: Pažljivo vozite, vlažni kolovozi, radovi kod Kraljeva

Zbog povremeno kratkotrajne kiše pojedine deonice biće mestimično vlažne, pa je potrebno da vozači obrate pažnju na stanje kolovoza i voze pažljivije, a tokom prepodneva vidljivost može biti slabija zbog magle koja je poslednjih dana česta pored reka, kanala i u kotlinama, saopštio je AMSS.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

09.10.2024. 08:00

AMSS: Pažljivo vozite, vlažni kolovozi, radovi kod Kraljeva
Tanjug/Vladimir Šporčić

Iz Automoto saveza ukazuju da treba obratiti pažnju na pešake jer se teže primećuju po kiši i magli, a posebno u jutarnjim i večernjim satima kada je kolovoz mokar. 

Što se tiče izmena u saobraćaju, u sredu, 9. oktobra 2024, neće biti obustave saobraćaja na državnom putu IB-23 Adrani - Kraljevo – Vrba, deonica Vrba – Ratina. Nakon toga se planira totalna obustava saobraćaja svakog dana naredna četiri dana počev od četvrtka 10. 10. 2024. pa zaključno sa nedeljom 13. 10. 2024. u vremenskim intervalima od 7.00 do 17 časova. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja: Ratina – Šumarice – Vitanovac – Čukojevac – Ugljarevo – Novo Selo – Podunavci prema Vrbi.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. 

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 05.15 sati, nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Što se tiče zadržavanja na teretnim terminalima naših graničnih prelaza, na Horgošu se na izlazu čeka 180 minuta, na Kelebiji 240 minuta, na Batrovcima 480 minuta, na Šidu 250 minuta, a na Bogojevu 120 minuta. 

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)