AMSS: Dobri uslovi za vožnju, kamioni za izlaz na Batrovcima čekaju dva sata

Posle prohladnog i mestimično maglovitog jutra sa gotovo idealnim dnevnim temperaturama i dobrim uslovima za vožnju počeće još jedna radna nedelja u oktobru, a intenzitet saobraćaja biće promenljiv, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

21.10.2024. 06:45

AMSS: Dobri uslovi za vožnju, kamioni za izlaz na Batrovcima čekaju dva sata
Foto: Newsmax Balkans

U prvom delu dana očekuje se pojačan saobraćaj na prilazima Beogradu i većim gradovima kada vožnja postaje usporena zbog velikog broja vozila i čestih zastoja, koji se najpre javljaju na mestima gde se najfrekventniji pravci ukršaju sa drugim putevima, a tokom dana i na mestima gde su radovi u toku.

Kako AMSS saopštava, od 21. do 24. oktobra 2024. izvodiće se radovi na redovnom održavanju (mašinsko
presvlačenje kolovoza) na državnom putu I A reda broj 3, na deonici Sremska Mitrovica - Kuzmin, u smeru ka Kuzminu. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u dužini do 1,2 km, dok će za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Od 21. do 23. oktobra 2024. u periodu od 8 do 16 sati, izvoditi radovi redovnog održavanja, na mašinskom krpljenju rupa, dela državnog puta I B reda broj 13, na deonici Melenci – Zrenjanin. Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforima.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 05.20 časova, nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Kad je reč o zadržavanjima na teretnim terminalima graničnih prelaza, za izlaz na Batrovcima, Šidu i Kelebiji čeka se 120 minuta, a na Gradini 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)