AMSS: Oprezno na putevima, vlažni kolovozi i smanjena vidljivost

Povremena kiša u pojedinim krajevima donosiće mestimično vlažne kolovoze i usporavati vožnju. Sem vlažnih kolovoza i smanjene vidljivosti, vozače upozoravamo i na opasnost od odrona koji su poslednjih dana učestali, upozoravaju iz Auto-moto saveza.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

16.09.2024. 07:48

AMSS: Oprezno na putevima, vlažni kolovozi i smanjena vidljivost
Envato

"Pojačan intenzitet saobraćaja unutar gradova može uticati na češće zastoje i sporiju vožnju, zato danas na početku još jedne radne nedelje  krenite ranije i vozite pažljivije, a posebno obratite pažnju  na bezbednost pešaka", dodaje se u saopštenju (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim 5:10 sati, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila. Teretna vozila se na Batrovcima, Gradini i Kelebiji, na izlazu iz zemlje, zadržavaju tri sata, a na Horgošu 90 minuta.

Radovo na auto.putu kod Aleksinca

Radovi na sanaciji kolovoza na delu auto-puta u zoni naplatne stanice Aleksinački Rudnici produžavaju se do 20. septembra, do 16 časova. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka za izlaz sa auto-puta. Za saobraćaj će biti u funkciji jedna izlazna i jedna ulazna saobraćajna traka.

Od subote 14. septembra do 21. 9. 2024, do 15 časova, biće izmenjen režim saobraćaja na delu auto-puta između petlje Predejane i petlje Vladičin Han, vijadukt Momin kamen zbog radova na zameni dilatacija, u smeru ka Nišu.

Radovi se izvode u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, dok se saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Komentari (0)