Eksplozija u Zubinom Potoku: Materijalna šteta na kući, povređenih nema

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je za Kosovo onlajn da je u sredu oko 23.30 došlo do eksplozije u Zubinom Potoku prilikom koje je načinjena materijalna šteta.

Izvor: Kosovo onlajn   |  

03.10.2024. 08:39

Eksplozija u Zubinom Potoku: Materijalna šteta na kući, povređenih nema
Foto: ATAImages/B.P.

"Oko 23.30 došlo je do detonacije, otišli smo na lice mesta i utvrdili da se verovatno radi o jednoj eksplozivnoj napravi", kazao je Eljšani za Kosovo onlajn.

Kako je dodao, utvrđeno je i da je načinjena materijalna šteta na višespratnoj, nezavršenoj kući, kao i da nema povređenih.

Slučaj je kvalifikovan, kako kaže Eljšani, kao izazivanje opšte opasnosti, a policija i dalje radi na rasvetljavanju tog slučaja.

Eljšani dodaje i da je juče Kosovska policija u saradnji sa Graničnom policijom uhapsila četiri osobe u Zvečanu zbog krijumčarenja robe.

"Priveli smo četvoricu kod 'Hajdučkog konaka' u vezi sa krijumčarenjem robe. Bilo je tri automobila, jedan je pobegao, a dva su zaustavljena. Od zaustavljenih jedan je bilo u pratnji, a u drugom je pronađena roba. Uhapsili smo svu četvoricu", kazao je Eljšani.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)