Saslušani osumnjičeni za ubistvo Zorana Uskokovića, tužilaštvo zatražilo pritvor za sve članove grupe

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Nikole Živanovića, Miloša Krstića, Vladimira Babića, Alekse Dimitrova i Aleksandra Nikolića, koji su osumnjičeni da su 2021. godine iz osvete ubili Zorana Uskokovića Skoleta.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

16.10.2024. 17:48

Saslušani osumnjičeni za ubistvo Zorana Uskokovića, tužilaštvo zatražilo pritvor za sve članove grupe
Printscreen: MUP Srbije

Oni su i saslušani, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Organizovanoj kriminalnoj grupi, čiji je organizator Nikola Živanović, a pripadnici Krstić, Babić, Dimitrov i Nikolić, stavlja se na teret da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i i krivično delo teško ubistvo.

Aleksandar Nikolić nije pronađen na adresi, navodi se u saopštenju.

Na saslušanju kod javnog tužioca za organizovani kriminal osumnjičeni nisu želeli da iznose odbranu i iskoristili su svoje zakonsko pravo da se brane ćutanjem.

Javni tužilac za organizovani kriminal predložio je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu da se u odnosu na sva lica odredi pritvor.

Podsetimo, pripadnici Policijske uprave za grad Beograd nakon sprovedene opsežne akcije u utorak su uhapsili pripadnike organizovane kriminalne grupe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)