Bivši predsednik SNS čestitao rođendan stranci: "Najveća i najbolja politička organizacija ikada stvorena u Srbiji"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je 16. rođendan Srpske napredne stranke (SNS) svim članovima i predsedniku SNS Milošu Vučeviću uz poruku da, kao ponosan član, očekuje još mnogo toga dobrog od ove stranke.

Izvor: Tanjug   |  

21.10.2024. 12:49

Bivši predsednik SNS čestitao rođendan stranci: "Najveća i najbolja politička organizacija ikada stvorena u Srbiji"
Foto: ATAImages/A. H.

Bivši lider naprednjaka čestitao je svim članovima SNS na svemu što su uradili i na tome što su "promenili lice Srbije".

"Želim da čestitam svim članovima SNS na svemu što su uradili i na onome što su odbacili one koji su bili veoma loši i na onome što će protiv takvih umeti da se bore u budućnosti, ali pre svega na tome što su promenili lice Srbije, što danas živimo neuporedivo bolje kao građani, što su nam plate i penzije mnogo veće, što smo izgradili mnogo puteva, mnogo bolnica, pruga, škola... Zbog toga što smo, na kraju krajeva, dobili investicioni rejting, ali pre svega zbog toga što Srbija danas vodi nezavisnu, suverenu i slobodarsku politiku", poručio je Vučić.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

On je istakao da je ponosan zbog toga što se, kako je naveo, Srbija nalazi na svom evropskom putu, ali neguje i najbliže prijateljske odnose sa svojim prijateljima na Istoku - Kinom, Rusijom i svima drugima.

"Ta politika ide na ponos svim građanima Srbije, a od SNS očekujem pobede i ubuduće, da sebe menja, ali i da nastavi da menja Srbiju", istakao je Vučić.

Foto:Tanjug/Vladimir Šporčić

Godišnjicu osnivanja Srpske napredne stranke članstvu je čestitao i aktuelni predsednik te partije Miloš Vučević, koji je poručio da "jedini program SNS predstavljaju Srbija i bolji život svih građana".

"Naš jedini program je Srbija i bolji život svih građana. Uspeli smo da uradimo ono što niko pre nas nije. Radimo i dalje vredno i marljivo za našu Srbiju. Srećnih prvih 16 godina Srpske napredne stranke. Živela Srbija", napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Srpska napredna stranka osnovana je 21. oktobra 2008. godine.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)