Preminuo bivši pevač grupe One Direction, Lijam Pejn (31): Pao s trećeg sprata hotela

Bivši pevač grupe One Direction, Lijam Pejn, umro je ispred hotela Casa Sur Palermo u argentinskoj prestonici Buenos Ajresu, javili su lokalni mediji, navodeći da je 31-godišnji britanski muzičar pronađen mrtav nakon što je pao s trećeg sprata hotela.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

17.10.2024. 07:54

Preminuo bivši pevač grupe One Direction, Lijam Pejn (31): Pao s trećeg sprata hotela
Foto: AP/Invision/Vianney Le Caer

Pejn je bio britanski pevač i tekstopisac, najpoznatiji kao član popularnog boy benda One Direction. Preminuo je u sredu u 17 časova po lokalnom vremenu, a policija istražuje okolnosti pada, navodi se u saopštenju.

Pejnovo telo policija je pronašla u dvorištu nakon što su se odazvali na poziv da se u hotelu nalazi "agresivan muškarac koji bi mogao da bude pod uticajem psihoaktivnih supstanci", prenosi Skaj njuz.

Menadžer hotela je rekao da je čuo glasnu buku iza hotela, a kada je policija stigla, ustanovila je da je muškarac pao preko balkona u svojoj sobi, navodi se u saopštenju, prenosi Gardijan.

Kako navodi BBC, pevač je samo nekoliko sati pre smrti objavio sliku na Snepčetu uz opis: Prelep dan u Argentini.

Foto: AP/Natacha Pisarenko

Nakon što se 2010. godine pridružio tom sastavu tokom audicija za britansko TV takmičenje The X Factor, bend je stekao veliku popularnost i prodao milione albuma. Taj bend, koji su osim njega činili Hari Stajls, Nijal Horan, Luis Tomlinson i Zejn Malik, za vreme aktivnog perioda od 2010. do 2016. godine je doživeo popularnost širom sveta i bio jedan od najpoznatijih pop bendova mlađe generacije.

Posle raspada grupe 2016, Pejn je započeo solo karijeru. Objavio je nekoliko singlova, uključujući "Strip That Down", "Bedroom Floor" i "For You".

Nekoliko godina je bio u vezi sa britanskom pevačicom Šeril Kol sa kojom je 2017. godine dobio sina.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)