Počela prodaja ulaznica za 58. Bitef

Počela je prodaja ulaznica za 58. Beogradski internacionalni teatarski festival (Bitef), koji od 25. septembra do 4. oktobra nudi deset predstava u glavnom programu, pod sloganom “Lepota (ne)će spasiti svet”.

Izvor: Newsmax Balkans   |  

30.08.2024. 22:16

Počela prodaja ulaznica za 58. Bitef
Bitef teatar foto Tanjug/Nemanja Jovanović

Onlajn prodaja ulaznica sa promotivnim popustom od 20 odsto počela je 30. avgusta u 11 časova na festivalskom sajtu, a trajaće do 2. septembra u 11 časova. Nakon toga, ulaznice će tim putem moći da se kupe sa popustom od 10 odsto.

Bitef na taj način, kako su saopštili organizatori, želi dodatno da popularizuje onlajn prodaju ulaznica kao praksu koja umanjuje štampanje i pravljenje nepotrebnog otpada, čime doprinosi očuvanju životne sredine.

Ulaznice u redovnoj prodaji od 2. septembra

Ulaznice po redovnim cenama biće u prodaji od 2. septembra i na blagajni Bitefa koja će biti otvorena u festivalskom pres centru, na prvom spratu MTS dvorane, na Trgu Nikole Pašića. Radno vreme blagajne od 2. do 24. septembra biće od 11 do 15 časova (osim nedeljom), a od 25. septembra do 4. oktobra blagajna će raditi u istom terminu svakodnevno.

Publika 58. Bitefa imaće priliku da pogleda predstave iz Nemačke, Francuske, Švajcarske, Bolivije, Brazila, Holandije, Belgije, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Komentari (0)