(VIDEO) Obradović posle poraza u Vitoriji: Male stvari odlučile meč

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza od Baskonije (88:82) da su male stvari odlučile meč, da je ovo tek prva utakmica u Evroligi i da se ekipa vraća radu.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

04.10.2024. 09:15

(VIDEO) Obradović posle poraza u Vitoriji: Male stvari odlučile meč
Foto: Tanjug/Marko Đoković

"Dobra utakmica, mislim da su male stvari odlučile meč. Tri puta u tranziciji nismo dobro koristili loptu kad je trebalo da postignemo poene, a Baskonija je poentirala na kraju napada četiri puta i to je bila glavna razlika na ovom susretu. Mnogo poena u drugom poluvremenu smo primili. I to su razlozi zbog kojih smo mi na kraju izgubili meč", rekao je Obradović.

Istakao je Obradović da je ovo samo prvi meč u Evroligi.

"Odbrana je bila takva da smo imali nula ili jedan faul samo i dopuštali smo lake koševe. Sve ostalo je bilo korektno. Ovo je samo prvi meč, vraćamo se radu", zaključio je Obradović.

Kapiten Partizana i doskorašnji igrač Baskonije Vanja Marinković kaže da je ekipi nedostajalo strpljenja.

"Jeftine greške smo pravili na šest razlike, ja prvi. Brzi šutevi… Umesto da igramo sa strpljenjem, da igramo pametnije i da tih šest-osam razlike imamo u svojim rukama, mi smo ‘izdivljali', počev od mene. Jeftin poraz, jeftine greške. Sreća pa je prvo kolo, pa možemo da učimo iz toga. Ništa… Mislim da smo se borili svi. Do poslednjeg šuta, jurili smo da bude što manja razlika i to je to", rekao je reprezentativac Srbije.

Marinković je meč protiv bivšeg kluba završio sa 11 poena.

Partizan u drugom kolu Evrolige gostuje Real Madridu.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)