Stanojević: Nismo zaslužili da uđemo u Evropu, moraćemo da napravimo radikalne promene

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da su "crno-beli" zasluženo eliminisani od Genta u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija.

Izvor: Tanjug   |  

28.08.2024. 20:39

Stanojević: Nismo zaslužili da uđemo u Evropu, moraćemo da napravimo radikalne promene
Tanjug/Sava Radovanović

Fudbaleri Genta pobedili su na svom terenu ekipu Partizana 1:0 u revanš meču plej-ofa za plasman u LK. Belgijski klub je izborio plasman u grupnu fazu LK, pošto je i u prvom duelu, koji je odigran prošle nedelje u Beogradu, slavio rezultatom 1:0.

"Partizan je tu gde jeste. Nismo zaslužili da uđemo u Evropu. Danas smo isto imali mnogo prilika, ali ih nismo iskoristili, ne možemo da idemo dalje ako ne postignemo gol. Neverovatno je šta smo danas promašili“, rekao je Stanojević posle meča za TV Arena sport.

Fudbaleri Partizana su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisani od kijevskog Dinama, a potom je Lugano bio bolji od "crno-belih" u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Fudbaleri Partizana su porazom od Genta postali prvi klub u istoriji, koji je ispao iz sva tri UEFA takmičenja u sezoni.

Tanjug/Rade Prelić

"Ovo je realnost. Na kraju je nešto uvek realno. Bili smo egal protiv Lugana i Genta, ali nije slučajno što nismo prošli. U sreću ne verujem. Verujem u rad i karakter, a mi to nismo imali. Nismo postigli gol, kako možemo da prođemo ako ne damo gol", istakao je trener Partizana.

"Crno-beli" su porazom od Genta završili sezonu u evropskim takmičenjima.

"Imamo jasnu sliku šta nam je potrebno. Nastavljamo dalje. Očekujemo nove igrače. Moraćemo da napravimo radikalne promene, nažalost, prošla je Evropa. Moramo da krenemo u novu priču", zaključio je Stanojević.

Komentari (0)