Tramp: Kamala Haris je poreska kraljica i ona dolazi po vaše penzije i ušteđevinu

Bivši predsednik SAD Donald Tramp upozorio je glasače na “razornu ekonomsku politiku” potpredsednice Kamale Haris ukoliko pobedi na predsedničkim izborima 5. novembra.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

24.09.2024. 09:19

Tramp: Kamala Haris je poreska kraljica i ona dolazi po vaše penzije i ušteđevinu
Foto: Tanjug/AP/Rebecca Droke

„Ona je jedna žena, lopta za uništavanje ekonomije“, poručio je Tramp svojim bučnim pristalicama u prepunoj Ed Fri Areni u Indijani, Pensilvanija, na predizbornom skupu koji je održan u ponedeljak uveče.

„I ako dobije još četiri godine, njena radikalna agenda razbiće ekonomiju u ruševine i smrviti vašu finansijsku situaciju. Kamala Haris je poreska kraljica i dolazi po vaš novac. Ona dolazi po vaše penzije i vašu ušteđevinu“, rekao je Tramp.

Republikanski kandidat za predsednika SAD naveo je da će, ako bude izabran, ići dalje od smanjenja poreza sprovedenih tokom njegovog predsedničkog mandata, dodajući da je smanjenje poreza “najdalje od onoga što Kamala Haris misli”.

Foto: Tanjug/AP/Rebecca Droke

“Centralni deo Kamalinog plana za ekonomsko uništenje je da našoj javnosti nametne najveća pojedinačna povećanja poreza u američkoj istoriji, najveće povećanje poreza na mala preduzeća u istoriji, najveće povećanje poreza na kapitalnu dobit u istoriji“, istakao je Tramp.

Foto: Tanjug/AP/Rebecca Droke

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)