Niz novih optužbi protiv repera Paf Dedija: Tereti se za silovanja, seksualne napade i zlostavljanje dečaka

Niz novih tužbi podnet je protiv repera Šona Didija Kombsa koje ga terete za silovanja, seksualne napade na muškarce kao i za zlostavljanje 16-godišnjeg dečaka.

Izvor: Tanjug   |  

14.10.2024. 22:51

Niz novih optužbi protiv repera Paf Dedija: Tereti se za silovanja, seksualne napade i zlostavljanje dečaka
Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss

Najmanje šest anonimnih prijava podneto je federalnom sudu u Menhetnu, od kojih su dve podnele neimenovane žene, a četiri muškarci, preneo je AP.

Advokati podnosilaca prijava naveli su da je ovo samo deo od 100 navodnih Kombsovih žrtava koje se spremaju da protiv njega pokrenu sudski postupak, nakon što je pevač uhapšen prošlog meseca zbog seks trafikinga.

Šon Didi Kombs, koji je poznat i kao Paf Dedi i P Didi, bio je optužen samo za seksualno zlostavljanje punoletnih osoba.

Kombs (54) se izjasnio da nije kriv za optužbe za seks trafiking i zaveru reketiranja, koje ga terete da je godinama primoravao žene na seks uz pomoć mreže saradnika, kao i da ih je ućutkivao pretnjama, ucenama i fizičkim nasiljem.

Advokati repera pokušali su bez uspeha da izdejstvuju da on bude pušten uz kauciju. Kombs se nalazi u federalnom zatvoru u Bruklinu od 16. septembra kada je uhapšen.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)