Newsmax tv lica
Nina Janjušević

Voditelj emisije "Prozori Balkana"

DNK mi je miks Tare i Zlatibora, a živim u Beogradu i bavim se novinarstvom. Još u ranim dvadesetim ludo sam zavolela kameru. 

Osim pisanog novinarstva i rada na mnogim portalima i televizijama (gde sam učestvovala u kreiranju sadržaja za informativni program), spletom okolnosti najviše sam se bavila kulturom i zabavom, ali i mnogim socijalnim temamama i aktuelnostima koje se tiču svih nas. 

Posle dvogodišnje, porodiljske pauze, 2021. godine odlučila sam da se vratim kameri. Autorka sam i voditeljka emisije "Na nov način", koja se emituje na YT. U tim intrervjuima razgovarala sam sa mnogim eminentnim novinarima, biznismenima, lekarima, sportistima. 

Od oktobra 2022. do septembra 2024.godine radila sam na mestu voditeljke emisije "Zagrljaj prirode", koja se emitovala na "Balkan trip" televiziji. Obilazak prirodnih lepota Srbije za mene je bilo izuzetno važno i lepo iskustvo. 

Od oktobra 2024.godine, svakodnevno ćemo otvarati "Prozore Balkana". Novi TV format koji svakodnevno donosi zanimljive priloga iz zemlje i regiona. Pregršt lokaliteta, preduzetničkih, humanitarnih i životnih priča, koje će sasvim sigurno edukovati i inspirisati veliki broj gledalaca. 

Preuzmi Newsmax Balkans aplikaciju

Newsmax Balkans aplikaciju možete preuzeti sa Google Play i App Store-a.