Newsmax tv lica
Ivana Savić

Glavna urednica dokumentarnog programa

Pre nego što je preuzela kormilo dokumentarnog programa, Ivana je upravljala i kulturno-zabavnim programom, i to s jednakom strašću kojom je kreirala jutarnje emisije i intervjuisala poznate ličnosti poput Monike Beluči, Nikite Mihalkova, Emira Kusturice... Svaka emisija, bilo da je reč o temama visokog društva ili priči iz srpske tradicije, nosi njen prepoznatljiv pečat: dozu humora, otvorenost i toplinu.

Novi formati poput emisije "Nova diplomatija", u kojoj se ambasadori opuštaju uz čokoladu i jogu, Ivana spaja nespojivo — i dokazuje da ozbiljne teme ne moraju uvek da budu ozbiljne. Svi koji je poznaju kažu da Ivana nikada ne prestaje da traga za novim pričama, novim iskustvima i da uvek ide korak dalje — zato što veruje da priča, kao i život, uvek može biti ispričana na novi, zanimljiviji način.

Sa diplomom Fakulteta političkih nauka u Beogradu, Ivana je izgradila temelj za razumevanje kompleksnih društvenih i političkih tema. Njeno profesionalno iskustvo je dodatno obogaćeno radom u Emiratima gde je kao stjuardesa naučila kako da smireno upravlja svakom "turbulencijom" – kako u avionu, tako i u svetu televizijske produkcije.

Preuzmi Newsmax Balkans aplikaciju

Newsmax Balkans aplikaciju možete preuzeti sa Google Play i App Store-a.