Newsmax tv lica
Mihajlo Pavić

Voditelj jutarnjeg programa "Otvori oči"

Medijski put započeo je u legendarnom Radio Beogradu, mestu na kom je kao srednjoškolac otkrio da ga uzbudljiv ritam novinarstva privlači mnogo više od medicine, ali i svega drugog čime se do tada bavio. Krenuvši tim putem, popločanim mnogobrojnim i ponekad teškim pitanjima, gradio je reputaciju novinara koji odgovore tretira kao najveće blago. Otvoreno ih i rado deli, znajući da u suprotnom, ti odgovori ne bi imali smisla. Taj put, vodio ga je kroz redakcije Pinka, Studija B, Telegrafa i nekadašnjeg Metropolisa, naučivši ga kako da ozbiljnost svakodnevice pretvori u nešto pitko, a teške teme učini barem za nijansu lakšim.

Iz životnih neprilika, izlazio je kao pobednik, boreći se sa svim izazovima optimizmom, što je u velikoj meri oblikovalo njegov novinarski pristup i istančalo senzibilitet za osetljive društvene teme.

Vodeći se stavom da novinarstvo nije poziv već stil života, da ništa nije nepopravljivo, te da je svako jutro nova šansa, nikada nije dozvolio da mu objektiv kamere i ekran ukradu toplinu, koncentraciju ili preciznost. Upravo zbog toga, televizija je za njega ljubav za ceo život. A njegov zadatak? Da ostane fokusiran, vedar i radoznao i da nikada ne zaboravi da iza svakog velikog naslova stoje ljudi, a ne puke informacije.

Preuzmi Newsmax Balkans aplikaciju

Newsmax Balkans aplikaciju možete preuzeti sa Google Play i App Store-a.