Newsmax tv lica
Zoran Ćirić

Voditelj i urednik informativnog programa

U novinarstvo se zaljubio na neviđeno i na "nagovor" profesorke srpskog jezika iz srednje škole. Na talasu te ljubavi, završio Fakultet političkih nauka i imao, posebno za polovinu 90-tih, neviđenu sreću da se odmah po dobijanju diplome zaposli na NTV Studio B. Završio najtežu, ali i najvredniju praktičku školu novinarstva, kod Đoke Vještice u jutarnjem programu "Beograde, dobro jutro".

Sa Studija B, odlazi na BKTV i to na pozicije urednika i voditelja jutarnjeg programa, glavne informativne emisije – Telefakta i političkih talk show emisija. Po gašenju BK TV, kratko se zadržava u pisanom novinarstvu, na poziciji zamenika glavnog urednika dnevnih novina "24 sata" da bi pisanu reč ubrzo zamenio novim TV studijom – kao urednik dnevne ekonomske emisije na TV Avala.

Odatle ga poslovni put vodi na pozicije savetnika za odnose sa javnošću. Prvo u Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije, a potom i u Udruženje osiguravača Srbije, gde je i sada.

Ali, kako "prva ljubav zaborava nema" tako se ni sekund nije razmišljao da prihvati poziv menadžmenta Newsmax Balkans TV i da gledaocima pruži vesti kakve zaslužuju.

Preuzmi Newsmax Balkans aplikaciju

Newsmax Balkans aplikaciju možete preuzeti sa Google Play i App Store-a.