Newsmax tv lica
Vladimir Karalejić

Voditelj i urednik informativnog programa

Iskusni TV novinar i voditelj sa više od decenije rada u medijima. Karijeru započinje 2010. godine na TV Pink. Tokom deset godina rada na ovoj televiziji prošao je kroz gotovo sve faze u novinarstvu – od terenskog novinara i reportera, do urednika i prezentera u "Nacionalnom dnevniku", urednika i prezentera sportskih vesti, a na kanalu Pink 3 bio je autor i voditelj emisije o sportu.

Zatim 2021. godine karijeru nastavlja na TV Kurir, prvo kao TV lice informativnog programa, a potom kao voditelj Jutarnjeg programa. Prepoznatljiv po svojoj energiji i dinamičnom pristupu televiziji, bio je i deo kultnog TV KOP-a, kao koautor i voditelj emisije TV KOP LIVE.

Uživa u radu sa ljudima i kao sertifikovani kouč i PCM trener, gde pomaže pojedincima i timovima da unaprede svoje veštine komunikacije i rade na ličnom razvoju. Takođe je i instruktor svesnog plesa. Kombinacijom svega navedenog donosi osvežavajuću perspektivu u svaki segment svog delovanja – bilo na ekranu, iza kamere ili na plesnom podijumu.

Preuzmi Newsmax Balkans aplikaciju

Newsmax Balkans aplikaciju možete preuzeti sa Google Play i App Store-a.