Izmene u saobraćaju zbog završetka radova na kružnom toku na Novom Beogradu

Usled realizacije završnih radova na formiranju kružnog toka na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara Nikole Tesle, u narednih sedam dana doći će do izmene režima saobraćaja u zoni tih ulica, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Izvor: Tanjug   |  

23.08.2024. 18:14

Izmene u saobraćaju zbog završetka radova na kružnom toku na Novom Beogradu
Tanjug/Vladimir Šporčić

Za dane vikenda, subotu i nedelju, u zoni raskrsnice ulice Bulevar Mihajla Pupina i ulice Milentija Popovića, iz smera Bulevara Mihajla Pupina ka Brankovom mostu funkcionisaće samo jedna saobraćajna traka, dok će u smeru od Brankovog mosta ka Novom Beogradu funkcionisati dve saobraćajne trake, iz  jedne saobraćajne trake skretaće se desno u Bulevar Nikole Tesle, a iz druge u Bulevar Mihajla Pupina.

Od ponedeljka, 26. avgusta, u ranim jutarnjim satima, do srede, 28. avgusta uveče, radiće po dve saobraćajne trake u oba smera, saopštio je Beoinfo.

Od 20 sati u sredu, 28. avgusta, do 6 časova u četvrtak, 29. avgusta, biće zatvorena cela raskrsnica, tako da će sva vozila sa Brankovog mosta skretati desno u ulicu Ušće, pa dalje se kretati u smeru Bulevara Nikole Tesle, a Brankovom mostu će se pristupati samo iz ulice Sajmište.

Nakon završetka navedenih radova, uspostavlja se kružni tok saobraćaja.

Uklanjanje nepropisno parkiranih vozila

Sekretarijat za saobraćaj apeluje na sugrađane da poštuju navedeni režim saobraćaja i saobraćajnu signalizaciju.

Takođe, obaveštavaju se vozači da će se od jutarnjih časova u sredu, 28. avgusta, vršiti pojačana kontrola nepropisno parkiranih vozila u ulici Ušće i uklanjanje nepropisno parkiranih vozila, kako bi se omogućilo nesmetano kretanje vozila javnog prevoza i svih ostalih vozila koja budu koristila za kretanje ulicu Ušće.

Komentari (0)