Šapić: Opozicija do ponedeljka da dostavi predlog za direktora Apoteke "Beograd", podržaćemo ga

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić kaže da ostaje ponuda opoziciji da predloži kadrovsko rešenje za direktora Apoteke "Beograd" i da do ponedeljka može da dostavi rešenje i da ime predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću, a da će on to podržati na sednici Skupštine, 16. septembra.

Izvor: Tanjug   |  

12.09.2024. 13:29

Šapić: Opozicija do ponedeljka da dostavi predlog za direktora Apoteke "Beograd", podržaćemo ga
Foto: Tanjug/Beoinfo

"Do ponedeljka ko donese najveći broj potpisa Nikoli Nikodijeviću, na taj broj dobija i naših 64 i biće izabran za v.d. i da reši probleme. Ukoliko se desi da ne dođe niko, pošto su rekli da mi izabremo nekog od zaposlenih, evo neka oni izaberu. Donesite potpise i daćemo podšku iskrenu da to uspe", rekao je Šapić odgovarajući na pitanja novinara tokom obilaska pogona GSP. 

Šapić tvrdi da će Grad stati uz novog direktora Apoteke "Beograd".

"Uradićemo sve što novi direktor Apoteke Beograd bude zahtevao i što bude bilo u okviru njegove nadležnosti, jer mi to nismo znali bolje. Nismo našli bolje rešenje, a ako imaju i zaposleni kandidata neka predlože, ali nemojte da nam dajete rešenje gde treba da menjamo više zakona, onda mi nismo adresa za to", rekao je Šapić.

"Nemam problem da pogrešim i da to priznam"

Šapić je naglasio da mu je istina važna i priznao da je ranije trebalo da se pozabavi ovim problemom.

"Nemam problem i kad pogrešim i da kažem da nešto ne znamo. Ne znamo da vodimo apoteke. I možda sam trebao time ranije da se bavim, pre godinu i po dana, ali ne mogu sve da stignem, ne može", kaže Šapić.

Gradonačelnik ponavlja da ako opozija nema kadrovsko rešenje za direktora Apoteke "Beograd", onda će u sledećih mesec dana pitati zaposlene, da ga daju oni.

Komentari (0)