Budite oprezni u saobraćaju: Gde su radovi na putevima

Izmenjen je saobraćaj na pojedinim državnim putevima, uključujući deonicu Obilaznice oko Beograda i na delu auto-puta u zoni naplatne stanice Aleksinački Rudnici.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

19.09.2024. 07:22

Budite oprezni u saobraćaju: Gde su radovi na putevima
Tanjug/Vladimir Šporčić

Izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, na deonici Obilaznice oko Beograda, petlja Surčin jug - petlja Ostružnica, na mostu preko reke Save kod Ostružnice, u smeru ka Novom Sadu, zbog oštećenja dilatacije. Za saobraćaj je privremeno zatvorena vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom, prenosi Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Od 19. 9. do 21. 9. 2024. godine, u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju na državnom putu deonica petlja Batrovci - petlja Šimanovci, u smeru Šid – Beograd.U zavisnosti od dinamike radova, za saobraćaj će biti zauzeta vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati  slobodnom saobraćajnom trakom, navodi AMSS.

Produžavaju se do 20. 09. 2024. godine, do 16 časova, radovi na sanaciji kolovoza na delu auto-puta u zoni naplatne stanice Aleksinački Rudnici. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka za izlaz sa auto-puta. Za saobraćaj će biti u funkciji jedna izlazna i jedna ulazna saobraćajna traka.

Počela je treća faza izvođenja radova na moto putu između petlje Aerodrom i Petlje Beograd. Zatvoreno  je uključenje iz smera Aerodroma ka Beogradu-centar. Vozila iz smera Aerodrom ka Beogradu - centar se preusmeravaju ka petlji Beograd gde se okreću (koriste isključenje ka Čačku, a potom za Beograd – centar) i vraćaju nazad ka Beogradu – centar.

Kamioni na Batrovcima čekaju sedam sati

Kamioni ove srede čekaju sedam sati na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci, a na prelazu Kelebija pet sati, saopštila je Uprava granične policije.

Kako prenosi Auto-moto savez Srbije (AMSS), zadržavanje za teretna vozila na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Horgoš je 240 minuta, na prelazu Šid tri sata, na Bezdanu dva, a na prelazima Gradina i Sremska Rača jedan sat.

Na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila u smeru prema graničnom prelazu.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja, navodi AMSS.

Komentari (0)