Jedna osoba poginula, 17 povređenih u sudaru autobusa i kamiona na Obrenovačkom putu

U sudaru autobusa i kamiona oko 7:50 na Novom obrenovačkom putu između Ostružnice i Umke, prema prvim informacijama poginula je jedna osoba, a povređeno je između 10 i 15 putnika, rečeno je u MUP-u.

Izvor: Tanjug   |  

24.08.2024. 08:50

Jedna osoba poginula, 17 povređenih u sudaru autobusa i kamiona na Obrenovačkom putu
Envato

U Hitnoj pomoći je rečeno da su njihove ekipe na mestu nesreće i da je u nesreći poginuo muškarac. Navode i da ima dosta povređenih i da je šest osoba prevezeno u Urgentni centar.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu 24. avgusta oko 7.50 časova kod Umke, na državnom putu od Obrenovca do Beograda, učestvovali autobus javnog gradskog prevoza i teretno vozilo i da je tom prilikom jedna osoba poginula.

Tanjug

Kako se navodi, jedna osoba je zadobila povrede opasne po život, četiri osobe zadobile su teške telesne povrede, dok je 13 osoba lakše povređeno i oni su zadržani u zdravstvenoj ustanovi na daljim pregledima. Naglašava se da je prema prvim informacijama, do nezgode došlo usled naletanja autobusa na teretno vozilo prilikom kretanja u smeru ka Beogradu.

Komentari (0)