Izbo nožem radnika obezbeđenja i oteo mu novac: Za napadačem bila raspisana poternica

Policija je uhapsila M. R. (24) osumnjičenog za napad nožem na radnika obezbeđenja i niz teških krađa. Za njim je, inače, u vreme izvršenja krivičnih dela već bila raspisana poternica za izdržavanje zatvorske kazne.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

01.10.2024. 19:42

Izbo nožem radnika obezbeđenja i oteo mu novac: Za napadačem bila raspisana poternica
Foto: Envato

Mladić se sumnjiči da je u noći između 18. i 19. septembra od radnika (63) angažovanog na obezbeđenju radnih mašina za asfaltiranje puteva koji se nalazio u fordu zahtevao novac, a potom razbio prozor, izvukao ga napolje i više puta ga ubo nožem, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

M. R. se sumnjiči da je tad oteo 100 evra, 5.000 dinara i jaknu i pobegao, a povređenom muškarcu su konstatovane teške telesne povrede.

Takođe, M. R. je, kako se sumnja, prethodno provalio u ribarnicu iz koje je ukrao kuhinjski nož, a sumnja se da je tokom septembra u Požarevcu i Golupcu ukrao automobile pežo 106 i pežo 207 pa će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu i Velikom Gradištu protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivična dela teških krađa.

Kako je saopšteno iz MUP-a mladića iz okoline Golupca je uhapsila policija Požarevca u saradnji sa policijom u Senti.

Inače, za njim je bilo raspisano više poternica zbog izdržavanja zatvorske kazne.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, M. R. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)