Tužilaštvo: Otac ubio sina, pa izvršio samoubistvo

Više javno tužilaštvo u Kruševcu saopštilo je da je D. F. (25) ubijen nožem 26. avgusta najverovatnije od strane svog oca N. U. koji je sledećeg dana izvršio samoubistvo.

Izvor: Tanjug   |  

29.08.2024. 16:10

Tužilaštvo: Otac ubio sina, pa izvršio samoubistvo
Envato

Telo mladića je poslato na obdukciju, čiji preliminarni rezultati ukazuju da je smrt nastupila nasilno usled uboda oštrim predmetom u predelu leve strane grudnog koša i srčanog mišića, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Majka ubijenog mladića je 27. avgusta prijavila njegov nestanak dok je istog dana njegova sestra po majici nezvanično prijavila njegov nestanak, raspitujući se u policiji o njihovim saznanjanima u vezi sa D. F.

Operativnim radom tužilaštvo je došlo do podataka da se mladić sastao sa svojim ocem, sa kojim nije živeo u istom domaćinstvu, 26. avgusta u kasnim večernjim satima, kao i da je došlo do verbalne rasprave i fizičkog kontakta u kojem je N. U. najverovatnije nožem naneo povredu D. F.

N. U. je sledećeg dana izvršio samoubistvo vešanjem u svojoj porodičnoj kući.

Pretragom okoline mesta na kojem je došlo do svađe, pripadnici policiije su 28. avgusta u pomoćnom objektu, šupi koja se nalazi u dvorištu jedne kuće čiji su vlasnici na odmoru, pronašli telo D. F.

Tužilaštvo će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu i narednom periodu preduzimati mere i radnje kako bi potpuno utvrdili činjenice u vezi sa ovim događajem.

Komentari (0)