"Povezivanje sa svima vama je zaista bio vrhunac ovog poglavlja": Bubnjar Daniel Placeman napušta bend "Imagine Dragons"

Bubnjar pop - rok grupe "Imagine Dragons" Daniel Placman najavio je odlazak iz benda. Muzičar, koji je deo poznatog sastava od 2011. godine, se oglasio saopštenjem na društvenim mrežama,.

Izvor: Music news   |  

22.08.2024. 12:28

"Povezivanje sa svima vama je zaista bio vrhunac ovog poglavlja": Bubnjar Daniel Placeman napušta bend "Imagine Dragons"
Envato

Izrazio je zahvalnost kako članovima benda, tako i publici, koja mu je, kako kaže, pružila veliku podršku tokom proteklih 13 godina koliko je proveo u ovom bendu, piše Music news.

"Posle neverovatnog putovanja od više od decenije, napuštam neverovatan bend "Imagine Dragons". Želeo sam da podelim svoju najdublju zahvalnost vama, fanovima, za vašu nepokolebljivu podršku i delite sa mnom radost muzike. Povezivanje sa svima vama je zaista bio vrhunac ovog poglavlja", naveo je Placman.

WikipediaDaniel Placeman 2013, Autor: Tuomas Vitikainen

Daniel je istakao da već nekoliko meseci radi na novim projektima iz domena komponovanja muzike za filmove.

"Uzbuđen sam jer ću uskoro moći sa vama da podelim više o projektima na kojima sam radio proteklih nekoliko meseci, a tiču se moje najveće pasije: Pisanje i komponovanje muzike za filmove, a obećavam vam (aludirajući na članove benda "Imagine Dragons") da ćete vi saznati o tome prvi." istakao je slavni bubnjar.

Komentari (0)