Ukrajina uvređena rečima koje je Džered Leto uputio na koncertu u Beogradu

Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine nazvalo je uvredljivim reči američkog glumca i frontmena benda "Thirty seconds to Mars" Džereda Leta, koji je agresiju na Ukrajinu nazvao "problemom".

Izvor: Tanjug   |  

14.10.2024. 17:29

Ukrajina uvređena rečima koje je Džered Leto uputio na koncertu u Beogradu
Foto: ATAImages/Antonio Ahel Džered Leto tokom nastupa u Beogradskoj Areni

"Doživljaj 'ruske energije' Džereda Leta i njegova želja da nastupi u Rusiji je uvreda za one koji žrtvuju svoje živote da bi zaštitili slobodu", saopštilo je Ministarstvo na društvenoj mreži Iks.

Američki pevač i glumac Džered Leto, tokom nastupa na koncertu u Srbiji, nazvao je rat Rusije protiv Ukrajine "problemom" i izrazio želju da nastupi u Sankt Peterburgu i Moskvi, a kasnije i u Kijevu.

Ukrajinsko Ministarstvo je naglasilo da "za Rusiju ne može biti opravdanja kada nastavlja svoje pokušaje da reši 'problem' samog postojanja Ukrajine" Leto je sa svojim bendom "Thirty Seconds to Mars" nastupio u petak veče u Beogradskoj areni, u okviru svetske turneje "Seasons World Tour 2024".

U snimku na društvenim mrežama, frontmen benda je upitao prisutne da li su na koncert došli ljudi i iz Rusije i poručio "nedostajali ste nam".

"Jednog dana, kada prođu svi ovi problemi, doći ćemo u vašu domovinu. Vratićemo se u Srbiju, ići ćemo u Sankt Peterburg, Moskvu, svratićemo u Kijev, prošetaćemo i družiti se sa svima", kazao je Leto.

Pre početka rata u Ukrajini, Džared Leto je često dolazio u Kijev.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)