Newsmax tv lica
Daliborka Delibašić

Urednik i voditelj emisije "Tražim reč"

U ovom poslu nije bitno koliko dugo si u medijima, već koliko si spreman da učiš i da se prilagođavaš. Moje prvo prilagođavanje je bilo posle rečenice NE MOŽEŠ BITI DALIBORKA, KO SE JOŠ TAKO ZOVE, BIĆEŠ… DAŠA…Tako sam ja postala Daša sa TOP FM-a, Košave, Radija S, Daša iz "Odašiljača"…

Sledeće prilagođavanje je bilo kada sam svu slobodu koju pruža radijski studio, zamenila čarima televizije, prvo kao urednik nekih formata, a onda i kao lice koje sedi ispred kamere. Doduše, u vreme društvenih mreža, ni radijski posao vam ne dozvoljava da se "krijete", tako da se, pošto obožavam društvene mreže, nekako snalazim. Problem je što uvek moram da vodim računa šta sam "postovala" jer kod kuće imam trio koji procenjuje da li je mama "krindž".

Priznajem, u jednom trenutku sam se "umorila" od medija i provela tri nezaboravne godine kao PR Sportskih igara mladih i mislim da je to nešto najlepše što sam radila. Usledio je poziv tima televizije Newsmax Balkans i prilika da sve ono čime sam se bavila krunišem jednom pravom porodičnom emisijom.

Kada bi se usvojio zakon da majke troje dece koje imaju 20 godina radnog staža, mogu u penziju, prva bih se prijavila. Da nisam u medijima, volela bih da radim u lokalnoj prodavnici, bistrim politiku sa penzionerima i sa komšinicama posavetujem šta skuvati za ručak.

Volim svoj Obrenovac i TV Mag, gde sam shvatila prednosti rada na lokalnoj televiziji – snimiš anketu, onda prilog sa nekog sportskog događaja, sledeća je priča o najuspešnijem stočaru, a onda sedneš u studio i razgovaraš sa ministrom.

Ponosna sam na svaku redakciju u kojoj sam radila, jer pored iskustva i novih znanja, imala sam čast da radim sa VELIKIM ljudima.

Preuzmi Newsmax Balkans aplikaciju

Newsmax Balkans aplikaciju možete preuzeti sa Google Play i App Store-a.