(FOTO/VIDEO) Čestitka Kristofera Rudija povodom početka rada televizije Newsmax Balkans

Generalni direktor američke televizije Newsmax Kristofer Rudi čestitao je zaposlenima na Newsmax Balkans početak emitovanja programa.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

14.10.2024. 22:17

(FOTO/VIDEO) Čestitka Kristofera Rudija povodom početka rada televizije Newsmax Balkans
Foto: Newsmax Balkans

"Čast mi je što sam danas sa vama da čestitam otvaranje televizije Newsmax Balkans. Verujemo da će Newsmax Balkans biti od velike koristi ne samo ljudima u Srbiji, već i svima u regionu, Istočnoj Evropi i Evropi. Verujemo da će igrati važnu ulogu u prenošenju bitnih priča i u uspehu Srbije", rekao je Rudi.

Ocenjuje da istina često ostane skrivena jer mediji ne podele bitne informacije i ocenjuje da je to posao koji će raditi Newsmax Balkans.

"Jedna od važnih priča koju treba da ispriča jeste uspeh srpske privrede pod predsednikom (Aleksandrom) Vučićem i činjenica da je postala vrlo uticajan igrač na Balkanu i širom Evrope. Treba ispričati tu priču, kao i mnoge druge. Mi na Newsmaxu smo rešeni da vam se pridružimo i da vam pomognemo u tom zadatku", poručio je.

On ističe da na Newsmaxu veruju da je demokratija ključna za uspeh svakog društva i da su nezavisni mediji ključni za koncept demokratije.

"Verujemo da je Newsmax Balkans posvećen konceptu slobodnih i istinitih medija i blisko ćemo sarađivati sa vama na implementaciji vaših planova i programa", naglasio je Rudi.

Podsetio je da je Newsmax trenutno najbrže rastuća kablovska televizija u SAD koju dnevno gleda više od 40 miliona Amerikanaca.

"Verujemo da će Newsmax Balkans biti isto toliko uspešan, a ključ našeg uspeha je istinito prenošenje vesti, pošteno predstavljanje situacija i najispravnije moguće prenošenje informacija", istakao je on.

Foto: Milena Đorđević

Rudi veruje da će Newsmax Balkans takođe biti predan tim principima.

"Još jednom želimo da vam čestitamo na važnom poslu koji je pred vama, ne samo za Srbiju, već i za sve ljude u regionu koji streme privrednom rastu i demokratiji. SAD se raduju bliskoj saradnji u predstojećim godinama. Hvala vam", poručio je Rudi u video obraćanju.

Foto: Newsmax Balkans

Newsmax Balkans, nova kablovska televizija u Srbiji, počela je sa emitovanjem programa u ponedeljak, 14. oktobra.

Program televizije dostupan je na platformama Iris TV (pozicija 119) i Supernova (pozicija 19), kao i na portalu newsmaxbalkans.com, klikom na opciju TV UŽIVO.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)