Izmenjene trase linija javnog prevoza zbog radova na Dorćolu

Javni prevoz u Beogradu od 21. oktobra do 28. oktobra biće izmenjen zbog izvođenja radova u Dubrovačkoj ulici, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Visokog Stevana do zone raskrsnice sa Ulicom cara Dušana, saopštilo je Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd".

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

21.10.2024. 11:10

Izmenjene trase linija javnog prevoza zbog radova na Dorćolu
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Zbog izvođenja radova linije javnog gradskog provoza će saobraćati izmenjenim trasama, i to autobusi sa linije 26 i noćnih linija 26N, 401N, u smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava, saobraćaće ulicama Dunavska - Žorža Klemensoa - Francuska (Cara Dušana - linija 401N) i dalje redovnom trasom, a u smeru ka terminusu Dorćol linije rade u redovnom režimu.

Radove će izvoditi JKP "Beograd put", a tokom izvođenja radova biće ukinuta stajališta u smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava: "Despota Đurđa", "Kralja Petra" i "Dorćol /Kneginje Ljubice", navodi se u saopštenju.

Uspostavljaju se stajališta u smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava "Mike Alasa" u Ulici Dunavska na pet metara od obeleženog pešačkog prelaza u zoni objekta sa adresom Mike Alasa broj 46 i stajalište "Dobračina" u ulici Dunavska na oko 25 metara posle raskrsnice sa Dobračinom ulicom u visini ulaza u prodajni salon "Jeep".

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)