(VIDEO) Bajatović zapretio Ćuti u Skupštini: Svaka batina ima dva kraja, na tvom mestu ne bih se bavio sa time

Poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Dušan Bajatović pretećim tonom obratio se poslaniku Ekološkog ustanka Aleksandru Jovanoviću Ćuti tokom sednice Skupštine Srbije.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

24.09.2024. 14:11

(VIDEO) Bajatović zapretio Ćuti u Skupštini: Svaka batina ima dva kraja, na tvom mestu ne bih se bavio sa time
Foto-kolaž: ATAImages/A.K, Amir Hamzagić Dušan Bajatović i Aleksandar Jovanović Ćuta

Dušan Bajatović koji je i direktor Srbijagasa, javio se za reč na sednici parlamenta i tom prilikom imao direktnu poruku za Jovanovića.

"Ne mešaj se u uslove, ovde bre, ovde normalna rasprava treba da bude. I nemoj da se gađaš s tim Poslovnikom i nemoj više da pretiš pošto svaka batina ima dva kraja. Da sam na tvom mestu ne bi se bavio sa time… Tako je, tako je, nemoj da pretite. Sedi, opusti se", rekao je Bajatović, oslovljavajući Jovanovića sa "Ćita".

Prava bura u Skupštini Srbije nastala je nakon govora ministra poljoprivrede Aleksandra Martinovića, koji je izvređao poslanike opozicije, rekavši, između ostalog, "da menjaju agregatna stanja" i da su članovi "recikliranih partija“.

Nakon niza replika, svoj doprinos u raspravi dao je i Dušan Bajatović koji je konstatovao da je u vlasti od 1945. godine, te da drugačije sagledava pozicije vlasti i opozicije. Tada je pomenuo i Jovanovića.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)