Kokanović (Ne damo Jadar): Nije me iznenadilo odlaganje sednice o litijumu, protest u 19 časova i dalje u planu

Predstavnik Udruženja “Ne damo Jadar” Zlatko Kokanović rekao je za Newsmax Balkans da ga nije iznenadila odluka da sednica Skupštine o litijumu bude odložena jer je “od ove vlasti sve za očekivati”.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

30.09.2024. 15:09

Kokanović (Ne damo Jadar): Nije me iznenadilo odlaganje sednice o litijumu, protest u 19 časova i dalje u planu
Foto: Newsmax Balkans Zlatko Kokanović

“Kad je opozicija podnela zahtev za vanrednu sednicu sa ovim predlogom zakona, predsednica Skupštine je rekla da jedva čeka tu sednicu, kao što je 2022. rekla da je stavljena tačka na projekat Jadar, da bi posle dve godine tvrdila da to nije rekla, nego da je samo pauzirala projekat. Oni iz dana u dan krše zakon, bave se manipulacijama, prevarama, lažima, zastrašivanjima i klevetanjem ljudi koji javno kažu bilo šta protiv ove vlasti ili protiv planiranog projekta Jadar”, istakao je Kokanović.

Na pitanje koji su dalji koraci i da li će organizovati protest ispred Doma Narodne skupštine najavljen za 19 časova, Kokanović je naveo da je to “i dalje u planu”.

“Moramo da sačekamo definitivno šta će biti sa sednicom, od ishoda sednice i rezultata glasanja zavisiće naši sledeći koraci”, poručio je Kokanović.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)