(VIDEO) Bred Pit opsovao Klunija na srpskom: Šta se desi kad se sretnu Hrvat i holivudske zvezde

Holivudski glumac Bred Pit nedavno je ostvario ulogu u filmu "Wolfs" reditelja Džona Votsa, a tokom jedne scene koristio je i dobro poznatu psovku na Balkanu.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

03.10.2024. 07:08

(VIDEO) Bred Pit opsovao Klunija na srpskom: Šta se desi kad se sretnu Hrvat i holivudske zvezde
Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP

Naime, nakon što je film, u kojem su Bred Pit i Džordž Kluni ostvarili glavne uloge, objavljen na streaming platformi Apple TV+, na Jutjubu se pojavio snimak iz jedne scene u kojoj Pit izgovara psovku.

Tokom scene plesa u svadbenoj sali, Kluni se obraća Pitu, koji na kraju izgovara "pi**u materinu". U istoj sceni se pojavljuje i hrvatski glumac Zlatko Burić, koji se pre toga obraća obojici s rečenicom: "O'ladite, je*em vam!".

Hrvatski glumac Zlatko Burić u filmu glumi ruskog mafijaša pa se pretpostavlja da su scenaristi zapravo hteli psovku na ruskom jeziku, ali su najverovatnije pogrešili.

Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Veneciji ove godine, a 27. septembra je objavljen i na streaming platformi Apple TV+.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apple Films (@applefilms)

Kluni u filmu glumi profesionalnog kriminalca čiji je zadatak da prikrije zločin visokog profila. Ali, kada se na mestu zločina pojavi i Pit, koji je angažovan za isti posao, dva "vuka samotnjaka" moraju da udruže snage, preneo je Klix.ba.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)