Pokušao sestričinu da iznenadi tortom u obliku Tejlor Svift: Kako izgleda njegovo "remek delo"

Društvenim mrežama kruže fotografije jednog Britanca koji je tortom hteo da razveseli svoju sestričinu, velikog obožavaoca pevačice Tejlor Svift.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

11.10.2024. 20:15

Pokušao sestričinu da iznenadi tortom u obliku Tejlor Svift: Kako izgleda njegovo "remek delo"
Foto: Envato ilustracija

Kit Skovel se na jednoj Fejsbuk grupi pohvalio tortom koju je pokušao da napravi u obliku lika poznate britanske pop zvezde, a njegov pokušaj ubrzo je postao viralan, sa propratnim komentarima da prizor izgleda kao iz noćne more, piše hrvatski index.hr.

Zajapureno i prestravljeno lice okruglih plavih očiju više podseća na strašilo iz njive nego na devojku. Mada autoru treba "skinuti kapu" za trud, sumnjamo da se njegova sestričina obradovala, mada smo sigurni da je bila "izenenađena", ovom rođendanskom tortom.

"Nisam očekivao da ću se danas toliko prestrašiti", "Da li je nećakinja možda imala noćne more nakon toga?", "Treba mi terapija nakon ovog", "Pogodio je skroz", "Banane su me ubile u pojam" i "Ovo mi je trebalo danas, hvala za smeh", samo su neki od urnebednih komentara na post.

Inače, Tejlor Svift je zvanično postala najbogatija muzičarka na svetu, sa procenjenom neto vrednošću od 1,6 milijardi dolara. Pevačica je postala milijarderka nakon velikog uspeha njen prošlogodišnje turneje "Eras" i tako prestigla je Rijanu, čije je bogatstvo manje za 200.000 američkih dolara.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)