Direktor KBC Zagreb pao sa osam metara visine: Policija utvrdila da nema krivičnog dela

Direktor KBC Zagreb Ante Ćorušić poginuo je u krugu bolnice, preneli su hrvatski mediji, a policija je saopštila da je pao sa osam metara visine i da nema elemenata krivično dela.

Izvor: 24sata.hr   |  

22.10.2024. 18:07

Direktor KBC Zagreb pao sa osam metara visine: Policija utvrdila da nema krivičnog dela
Foto: KBC Zagreb Ante Ćorušić

Sahrana uglednom doktoru Ćorušiću održaće se u četvrtak u Lovreču u porodičnoj grobnici, dok će se njegove kolege od dugogodišnjeg direktora oprostiti i na komemoraciji u ponedeljak u 10 sati u KBC Zagreb.

Policija je saopštila da je u ponedeljak 21. oktobra oko 10.45 časova na Maksimiru u ulici Mije Kišpatića, u krugu zdravstvene ustanove, pronađeno telo šezdesetšestogodišnjaka.

Zajednica Županijskog državnog tužilaštva u Zagrebu obavila je uviđaj i uz pomoć policije ustanovila da na telu nema tragova koji upućuju na krivično delo.

Na licu mesta muškarac je preminuo usled povreda zadobijenih prilikom pada sa visine od oko 8 metara. Tielo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, navodi se u saopštenju, prenosi 24sata.hr.

Podsetimo, Ante Ćorušić direktor KBC Rebro preminuo je 21. oktobra nakon pada sa požarnih stepenica bolnice.

Smrt doktora potresla je mnoge ljude u okruženju, ali i šire, a od ponedeljka se kolege i prijatelji opraštaju od njega.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)