MUP: Gume na vozilu narodne poslanice Danijele Nestorović nisu bile izbušene

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je, postupajući po telefonskoj prijavi narodne poslanice Danijele Nestorović da je neko izbušio gume na njenom automobilu, policija izašla na lice mesta i tom prilikom nije uočeno ništa od prijavljenog.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

09.10.2024. 17:21

MUP: Gume na vozilu narodne poslanice Danijele Nestorović nisu bile izbušene
Foto: ATAImages/L.L.

Takođe je, kako navodi MUP, obavljen informativni razgovor sa stanarima zgrade u kojoj oštećena stanuje, koji su izjavili da nisu uočili ništa od prijavljenog, navodi MUP.

Daljim radom identifikovana je vulkanizerska radnja u kojoj je izvršena popravka navedene gume na automobilu i obavljen razgovor sa vlasnikom vulkanizerske radnje na okolnosti prijave.

Kako se navodi, on je izjavio da je oštećena Danijela Nestorović oko 7.30 časova sa svojim vozilom pristupila u njegovu radnju, tražeći da joj popravi prednju levu gumu koja je izbušena.

Vulkanizer je skinuo točak sa vozila i izvršio provere kojom prilikom je utvrdio da guma nije probušena, odnosno da nema fizičkih oštećenja, već je samo ispumpana. Nakon što je napumpao gumu i montirao je na vozilo, Nestorović je napustila vulkanizersku radnju, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Dodaje se da je vlasnik vulkanizerske radnje takođe napomenuo da je po dolasku u njegovu radnju Nestorović izjavila da ne zna da izvrši zamenu guma.

O obavljenom razgovoru sa vlasnikom sačinjena je službena beleška o obaveštenju primljenom od građanina, navedeno je u saopštenju MUP.

"Nestorović nije došla u PS u Borči"

Podsetimo, prethodno je MUP saopštilo da se policijskoj stanici u Borči u 10.45 časova telefonskim putem obratila Danijela Nestorović, predstavila se kao narodna poslanica i prijavila da je na parkingu zatekla svoj automobil sa izbušenim prednjim gumama, da je gume zamenila i tim autom se odvezla na posao.

"Policijski službenici su je uputili da dođe u Policijsku stanicu u Borči i podnese prijavu, što do sada nije učinila", navodi MUP u saopštenju i dodaje da je "bez obzira na to, policija odmah po prijavi započela provere njenih navoda i preduzela sve mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti".

"Još jednom napominjemo da je narodna poslanica Danijela Nestorović Policijsku stanicu u Borči pozvala telefonom jutros u 10.45 časova, iako je ranije, pre nego što je pozvala policiju, u Narodnoj skupštini izjavila da je već prijavila slučaj policiji, što nije istina", saopštio je MUP.

"MUP izneo neistinite podatke"

Nestorović je potom rekla da je MUP izneo neistinite podatke. 

"Ja sam pozvala PU Borča da proverim ko je njih kontaktirao i službenicu koja je primila moju prijavu. Komandir mi je rekao da njega niko nije zvao i da se razgovori koji se vode preko te linije ne snimaju, da je to uneto u dnevnik događaja, a da je neko bez da konsultacija sa službenicom koja je primila prijavu i komandira, izdao saopštenje koje sadrži neistine. I ja ću tu staviti tačku", rekla je Nestorović. 

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)