Donald Tramp odbio treću debatu sa Kamalom Haris

Predsednički kandidat republikanaca Donald Tramp je izjavio da neće učestvovati u trećoj debati sa suparnicom iz redova demokrata Kamalom Haris.

Izvor: Newsmax   |  

13.09.2024. 10:18

Donald Tramp odbio treću debatu sa Kamalom Haris
Foto: AP/Alex Brandon

"Neće biti treće debate", Tramp je napisao na društvenoj mreži Truth social u junu nakon debate sa predsednikom Bajdenom i Haris ranije ove nedelje, preneo je Newsmax.

"Kada borac izgubi bitku prve reči koje izgovori su: "Želim revanš". Statistika je jasno pokazala da sam u utorak uveče dobio debatu protiv "drugarice", radikalno leve, kandidatkinje demokrata Kamale Haris, pa je onda odmah zatražila revanš. Ona i "pokvareni" Džo su uništili našu zemlju, dopuštajući bez provere milionima kriminalaca i mentalno obolelim osobama da uđu u ovu zemlju, a nastala inflacija je učinila da naša srednja klasa bankrotira. Svi to znaju, kao i za sve ostale probleme koje su stvorili Kamala i Džo. O svemu tome smo govorili tokom prve debate sa Džoom i druge sa "drugaricom" Haris. Nije se pojavila u debati na Foksu, a odbila je da učestvuje i na NBC & CBS. Kamala bi trebalo da prebaci fokus na ono što je nije uradila tokom proteklih skoro četiri godine. Neće biti trebće debate!".

Haris je odgovorila u pokušaju da Tramp promeni svoju odluku.

Na skupu u Severnoj Karolini u četvrtaj istakla je da ona i Tramp duguju glasačima još jednu debatu.

Donald Tramp je istakao da je debata protiv Haris bila "sramotna" jer, kako on tvrdi, nije vodio imao jednog već tri protivnika. Kritikovani su moderatore debate uz objašnjenje da su tokom rasprave podržavali Haris i konstantno proveravali tačnost trampovih izjava.

"Setite se, ja nisam vodio debatu protiv jedne, već protiv tri osobe. Trebalo bi da otpuste novinare  ABC 'Fake News' koji su osramotili tu firmu", okačio je Tramp na društvenoj mreži Truth social.  

Komentari (0)