Radovi na Dedinju do kraja aprila: Prva faza od Bulevara patrijarha Pavla

Počeli su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Teodora Drajzera na beogradskoj opštini Savski venac, a prva faza bi trebalo da obuhvati potez od raskrsnice sa Bulevarom patrijarha Pavla do prilaznih puteva objektima Vojske Srbije.

Izvor: Tanjug   |  

26.09.2024. 13:03

Radovi na Dedinju do kraja aprila: Prva faza od Bulevara patrijarha Pavla
Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Gradski menadžer Miroslav Čučković pojasnio je za Tanjug da je ta rekonstrukcija najavljena zajedno sa rekonstrukcijom svih velikih ulica u Beogradu. 

"Setimo se samo Glavne ulice u Zemunu, Višnjičkog bulevara, mnogih velikih ulica koje su danas u punom sjaju i kapacitetu'', rekao je Čučković.

Naveo je da su promenjene linije javnog gradskog prevoza 94 i 49, i da će one za vreme radova ići preko Mostara ka destinacijama.

On je istakao da će radovi trajati 200 dana i da će biti obavljena zamena postojećih instalacija.

"Ovi radovi će biti istorijski jer ćemo spremiti ulicu za naredne decenije sa većim brojem saobraćajnih traka i kompletnom infrastrukturom'', rekao je Čučković.

Gradski menadžer je naveo da Ulica Teodora Drajzera nije samo ulica na Dedinju, već i ulica kojom vozila sa urgentnim slučajevima prolaze ka VMA i Bolnici "Dragiša Mišović", što zahteva da bude urađena u "punom profilu".

"Naš BVK izvodi tu vrstu rekonstrukcije, a posle toga će Putevi Beograda uraditi rekonstrukciju kolovoza. Radi se faza po faza. Trudićemo se pre svega da stanari i svi koji dolaze mogu da prođu i blagovremeno ćemo obaveštavati", rekao je on.

"Radovi će trajati do aprila sledeće godine i na sajtu Sekretarijata za javni prevoz su sve izmene navedene", rekao je Čučković.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)