AMSS: Smanjena vidljivost u Sremu i Banatu, oprezno na auto-putevima

Poslednjih dana je vidljivost smanjena na putevima u Sremu i Banatu ima je i na deonicama autoputa kod Takova, Uba, Aleksinca i Leskovca, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

22.10.2024. 08:03

AMSS: Smanjena vidljivost u Sremu i Banatu, oprezno na auto-putevima
Foto: Newsmax Balkans

Od 22. 10. do 28. 10. 2024. izvodiće se radovi redovne zamene asfalta na oštećenim deonica kolovoza, dela autoputa A3 na deonici izmešu Šimanovca i Pećinaca u smeru Beograd-Ruma, u zoni naplatne stanice Šimanovci. 

U zoni radova, u dužini do 500 metara, saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka.

Od 21. do 24. 10. 2024. izvodiće se radovi na redovnom održavanju (mašinsko presvlačenje kolovoza) na državnom putu I A reda broj 3, na deonici Sremska Mitrovica - Kuzmin, u smeru ka Kuzminu.

U zoni radova, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u dužini do 1,2 km, dok će za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Čekanje na Kelebiji četiri sata

Što se tiče čekanja na grnicama, teretna vozila najviše čekaju na Kelebiji na izlazu iz zemlje - četiri sata. 

Prema informacijama Uprave granične policije od 05.15 časova, zadržavanje za teretnjake na izlazu iz Srbije na Batrovcima je tri sata, na Šidu dva, a na Gradini sat vremena.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)