Zvezda bez Ivanića protiv Intera: Zbog povrede primicača van terena tri nedelje

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić povredio je primicač u utakmici protiv Partizana i pauziraće oko tri nedelje, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Izvor: Tanjug   |  

25.09.2024. 13:33

Zvezda bez Ivanića protiv Intera: Zbog povrede primicača van terena tri nedelje
Foto: ATAImages/Dušan Milenković Mirko Ivanić i Aleksandar Filipović

Kako se navodi, Ivanić neće biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za predstojeće mečeve: protiv Železničara u prvenstvu, potom gostovanje Interu iz Milana u Ligi šampiona, kao i za duel protiv IMT u Superligi.

Očekuje se da jedan od najboljih Zvezdinih fudbalera bude spreman posle reprezentativne pauze, odnosno za utakmicu sa Radničkim iz Niša, koja je na programu 19. oktobra na stadionu “Rajko Mitić”, a potom i za gostovanje Monaku u Ligi šampiona, tri dana kasnije.

Na sajtu FK Crvena Zvezda saopšteno je da je počela prioritetna prodaja paketa ulaznica za preostala tri meča u Ligi šampiona protiv Barselone, Štutgarta i PSV.

"Prioritetna prodaja traje do četvrtka 26. septembra, a do tog momenta svi članovi Crvene zvezde sa aktivnom članarinom imaju pravo preče kupovine paketa ulaznica za predstojeće tri utakmice Lige šampiona. Svi navijači člansku kartu mogu da obezbede onlajn putem, a u istom procesu kupovine mogu doći i do paketa karata za Ligu šampiona. Broj preostalih paketa za Ligu šampiona je limitiran", navode crveno-beli.

Cene paketa karata za Ligu šampiona za članove su sledeće: Sever i jug - 7.000 dinara Istok - 12.000 dinara Zapad - 15.000 dinara

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)