Zvezdi bodovi u Gornjem Milanovcu: Navijači Radničkog petardama na igrače i klupu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički iz Kragujevca rezultatom 1:0 (0:0), u Gornjem Milanovcu u meču sedmog kola Superlige Srbije. Međutim, utakmicu nisu obeležili lepi potezi, već bakljada domaćih navijača u 45. minutu, posle koje je Zvezdin fudbaler Vanja Drkušić morao da napusti igru.

Izvor: Newsmax Balkans, Tanjug   |  

01.09.2024. 20:22

Zvezdi bodovi u Gornjem Milanovcu: Navijači Radničkog petardama na igrače i klupu šampiona
FK Radnički Kragujevac

Strelac jedinog gola na utakmici bio je Mirko Ivanić u 85. minutu. Radnički je od 78. minuta igrao sa igračem manje, pošto je Matija Gluščević dobio crveni karton u kratkom periodu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević zahvalio se igračima na dobijenoj utakmici.

"Znali smo da će meč biti ovakav kakav je i bio. Ništa dalje ne bih komentarisao. Čestitam navijačima i zahvaljujem im se. Najbitnija su tri boda, idemo da se odmorimo, očekuje nas puno posla", rekao je Milojević, prenosi klupski sajt.

Podsetimo, navijači Radničkog su bacili petardu prema debitantu Drkušiću, koji je na poluvremenu zamenjen jer se nije osećao dobro posle tog incidenta. Lakše povrede su zadobili i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela, kao i pomoćni trener Nebojša Milošević.

Crveno-beli će u sledećem kolu dočekati Napredak, dok će Radnički igrati protiv Mladosti iz Lučana.

Zvezda je prva na tabeli, ima 16 bodova i utakmicu manje. Radnički je na 10. mestu sa sedam bodova, takođe ima utakmicu manje.

Komentari (0)