MUP saopštio da je Nestorović prijavila probušene gume kasnije no što je rekla, poslanica tvrdi: Izneli neistine

Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović rekla je da su joj probušene gume na autu, što je prijavila policiji. Iz MUP je saopšteno da joj je rečeno da dođe u PU Borča i da to nije učinila, kao i da je slučaj prijavila kasnije no što je rekla. Nestorović, pak, tvrdi da MUP iznosi neistine.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

09.10.2024. 17:12

MUP saopštio da je Nestorović prijavila probušene gume kasnije no što je rekla, poslanica tvrdi: Izneli neistine
Foto: Newsmax Balkans

Naime, Nestorović je na sednici u Skupštini istakla da bi želela da se zahvali svima onima koji misle na njeno dobro, ali da je neće sprečiti da govori istinu u ime svih građana koji su za nju glasali.

MUP Srbije saopštio je potom da se policijskoj stanici u Borči u 10.45 časova telefonskim putem obratila Danijela Nestorović, predstavila se kao narodna poslanica, i prijavila da je na parkingu zatekla svoj automobil sa izbušenim prednjim gumama, da je gume zamenila i tim autom se odvezla na posao.

Policijski službenici su je, kako se navodi u saopštenju MUP-a, uputili da dođe u Policijsku stanicu u Borči i podnese prijavu, što do sada nije učinila.

Bez obzira na to, policija je odmah po prijavi započela provere njenih navoda i preduzela sve mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, navode iz MUP-a.

"Još jednom napominjemo da je narodna poslanica Danijela Nestorović Policijsku stanicu u Borči pozvala telefonom jutros u 10.45 časova, iako je ranije, pre nego što je pozvala policiju, u Narodnoj skupštini izjavila da je već prijavila slučaj policiji, što nije istina", stoji u saopštenju MUP-a.

Ipak, Nestorović je rekla da je MUP izneo neistinite podatke. 

"Pozvala sam PU Borča da proverim ko je njih kontaktirao i službenicu koja je primila moju prijavu. Komandir mi je rekao da njega niko nije zvao i da se razgovori koji se vode preko te linije ne snimaju, da je to uneto u dnevnik događaja, a da je neko bez konsultacija sa službenicom koja je primila prijavu i komandira, izdao saopštenje koje sadrži neistine. I ja ću tu staviti tačku", rekla je Nestorović. 

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)