Bejbi Lazanja: Beograd je Njujork Balkana, očekujem lude nastupe

Hrvatski pevač Bejbi Lazanja pred nastupe u beogradskom Domu omladine rekao je da očekuje lude koncerte jer je isto govorno područje i da je uvek bolji provod u manjem prostoru zbog prisnijeg odnosa sa publikom.

Autor:  

Newsmax Balkans

|  

26.09.2024. 19:56

Bejbi Lazanja: Beograd je Njujork Balkana, očekujem lude nastupe
Foto: ATAImages/F.S.

Bejbi Lazanja, čije je pravo ime Marko Purišić, regionalni je muzički fenomen i kao hrvatski predstavnik bio je favorit evrovizijske publike ove godine, a pred beogradsku publiku izaći će 27. i 28. septembra.

"Ovo je Njujork Balkana. Baš sam pričao sa verenicom da će u Beogradu biti jedan od najluđih koncerata jer kad smo doma i na našem govornom jeziku uvek bude najluđe izuzev možda Poljske", rekao je on na konferenciji za novinare u Beogradu.

Ocenio je da su uvek bolji nastupi u manjim prostorima jer je prisniji odnos sa publikom i naveo da je prvi koncert raspordat, a da će biti i drugi.

"I dalje mi nije jasno da neko zbog mene čeka nešto. I dalje mi nije jasno da smo u Beogradu prodali toliko i toliko karata, sve mi je to čudno jer sam je sebi i dalje tamo neki klinac. Uopšte se ne osećam kao deo estradnog sistema", dodao je muzičar.

Foto: ATAImages/F.S.

Najavio je da će svirati ceo novi album i da neće biti specijalnih gostiju, već predrupa "Monahrom" iz Novog Sada.

"Ovde je veća odgovornost jer su ljudi samo zbog tebe došli nego recimo kad je Exit ili neki festival na kom si jedan od izvođaca", naveo je Bejbi Lazanja.

Preuzmite Newsmax Balkans aplikaciju:

Komentari (0)